Βρέθηκε στο Δήλεσι κουφάρι αγωνιστικού αυτοκινήτου

Ένα κουφάρι αγωνιστικού αυτοκινήτου βρέθηκε σε υπαίθρια περιοχή στο Δήλεσι και όλα δείχνουν πως είναι το Skoda Fabia R5 του Μαξ Ρεντίνα που εκλάπη στο φετινό Ράλι Ακρόπολις.

Τον Ιούνιο, λίγες ώρες πριν την έναρξη του Ράλι Ακρόπολις του 2017, μια ιταλική ομάδα που είχε φτάσει στην Ελλάδα για τον αγώνα ο οποίος προσμετρά στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ράλι, έπεσε θύμα κλοπής. Συγκεκριμένα ένα ολοκαίνουριο Skoda Fabia R5 με το οποίο θα συμμετείχε ο Ιταλός Μαξ Ρεντίνα στο Ράλι Ακρόπολις, εκλάπη από το ξενοδοχείο που έμενε η ομάδα με αποτέλεσμα ο οδηγός και ιδιοκτήτης της συγκεκριμένης πασίγνωστης παγκοσμίως ομάδας με πολλά αγωνιστικά αυτοκίνητα, να ακυρώσει τελικά τη συμμετοχή του.

Σήμερα ο χρήστης του Facebook, Γιάννης Ράπτης δημοσίευσε εικόνες από ένα κουφάρι αγωνιστικού αυτοκινήτου που κάποιοι έχουν πετάξει το Δήλεσι. Όπως φαίνεται το κουφάρι ανήκει σε Skoda Fabia και επειδή τα αυτοκίνητα που κυκλοφορούν με το συγκεκριμένο κλωβό ασφαλείας δεν είναι και πολλά, είναι μάλλον πασιφανές πως το «αυτοκίνητο» είναι εκείνο που εκλάπη τον Ιούνιο.

Ήδη το Facebook έχει «βουήξει» με αρκετούς φίλους των αγώνων από πολλές χώρες να αναδημοσιεύουν τις φωτογραφίες. Κάτι αντίστοιχο βέβαια είχε γίνει και τις ημέρες μετά την κλοπή, καθώς πολλοί τότε υπαινίσσονταν πως η κλοπή ήταν ένα κόλπο για να εισπράξει η εταιρεία την ασφάλεια.

Σήμερα βρέθηκε ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο διαλυμένο κ ξεχαρβαλομενο από ότι καλά πράγματα είχε επάνω στη περιοχή Δηλεσίου…

Δημοσιεύτηκε από Giannis Raptis στις Πέμπτη, 18 Ιανουαρίου 2018

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο