Επέλαση στον πάγο για τη Harley-Davidson

Οκτώ Harley-Davidson Street Rod 750 βρέθηκαν στην παγωμένη πίστα Ice Rosa Rink της Ιταλίας, ξεπερνώντας κάθε προσδοκία.

Μετά από την περσινή φανταστική εναρκτήρια εκδήλωση Harley-Davidson Hooligan STT International Invitational Flat Track race, στο European Bike Week του Faaker See της Αυστρίας, η ομάδα των ειδικά τροποποιημένων Harley-Davidson Street Rod 750 μεταφέρθηκε από την οβάλ χωμάτινη πίστα στο χιόνι.

Δεκαπέντε εκπρόσωποι του διεθνούς τύπου απ’ όλο τον κόσμο μαζί με τον πρώην αστέρα των WSB και MotoGP Ruben Xaus, οδήγησαν στο SnowQuake, στην πίστα Ice Rosa Rink, Riva Valdobbia, βόρεια του Μιλάνου.

Τα 8 εκπληκτικά Street Rod 750 Flat Track έχουν τροποποιηθεί από την IDP Moto και για την μετατροπή τους σε Ice Track έχουν χρησιμοποιηθεί ελαστικά 500-stud Continental TCK80, ειδικά φτερά μπροστά και πίσω, αλυσίδα και γρανάζια. Έγιναν επίσης πολλές προσαρμογές, στις οποίες περιλαμβάνεται διακόπτης παύσης λειτουργίας του κινητήρα.

Η μετατροπή των Street Rod 750 σε Ice Track έχει ελεγχθεί από τον ίδιο τον Xaus στην Ανδόρρα, ο οποίος έδωσε την τελική έγκριση για να αγωνιστούν οι μοτοσικλέτες. Η εταιρία τηλεοπτικών παραγωγών North One Television θα καλύψει όλη την εκδήλωση και θα δημιουργήσει μια ειδικά αφιερωμένη εκπομπή, η οποία θα προβληθεί στις 7 Φεβρουαρίου στο κανάλι ITV4.

Το Street Rod 750 έχει ξεπεράσει τις προσδοκίες της Harley-Davidson. Δημιουργήθηκε για την πόλη, αλλά και να προσφέρει συγκινήσεις πέρα από αυτή. Ο υψηλής απόδοσης κινητήρας Revolution X των 750 κ.εκ. παράγει πολύ δυνατή ροπή στις μεσαίες στροφές και άφθονη ισχύ στις υψηλές στροφές. Η μοτοσικλέτα διαθέτει εξαιρετική γεωμετρία, ανανεωμένα φρένα και αναρτήσεις, καθώς και επιθετική θέση οδήγησης. Η επιβλητική εμφάνιση τονίζεται από το Dark Custom στυλ της Harley-Davidson.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο