Κώτσιρας: «Τη Δευτέρα ξεκούραση και μετά Λαμία»

Ο Γιάννης Κώτσιρας αφού στάθηκε στη θέληση που υπήρχε για τη νίκη, τόνισε τη σημασία που έχει για τους Αρκάδες η αναμέτρηση κόντρα στη Λαμία.

Οι δηλώσεις του στον Radio Arcadia 93.8 μετά το τέλος της αναμέτρησης:

«Μπήκα ως αλλαγή και ο στόχος αυτής της κίνησης ήταν να βοηθήσω την ομάδα να κερδίσει το παιχνίδι. Οπως όλα τα παιδιά έτσι και εγώ προσπάθησα να βοηθήσω την ομάδα να τα καταφέρει. Ηταν ένα δύσκολο παιχνίδι και έγινε ακόμα δυσκολότερο από την στιγμή που ισοφαριστήκαμε. Στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους δεν τα πήγαμε τόσο καλά δείξαμε σε όλους πόσο θέλαμε την νίκη. Και τελικά την κατακτήσαμε και μάλιστα με δύο γκολ διαφορά τα οποία ήταν μάλιστα και πολύ όμορφα».

Για το ότι αγωνίστηκε σε διαφορετική θέση απ’ότι συνήθως:

«Ηταν η δεύτερη φορά που αγωνίστηκα πιο μπροστά μετά από εκείνο απέναντι στον Λεβαδειακό. Ο κάθε ποδοσφαιριστής πρέπει να προσαρμόζεται σε ό,τι ζητήσει ο προπονητής του. Πρώτα κοιτάμε το καλό της ομάδας».

Για τα επόμενα παιχνίδια:

«Κοιτάμε ένα-ένα τα παιχνίδια. Αύριο θα ξεκουραστούμε και από την Τρίτη θα κοιτάξουμε να προετοιμαστούμε για το ματς της Λαμίας. Θέλουμε να παρουσιαστούμε έτοιμοι για αυτό το δύσκολο παιχνίδι και να διεκδικήσουμε την νίκη».

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο